Vegan pizza

Streef je een veganistische levensstijl na en maak je met plezier een vegan pizza voor jezelf en jouw gasten? Bij Tante Fanny maken we het jou gemakkelijk om een smaakvolle pizza boordevol vegan ingrediënten te bereiden. Er zijn meerdere manieren om zelf een pizza te maken en dit kan uitstekend met ons verse pizzadeeg. Een zelfgemaakte pizza met beleg die je zelf uitkiest, smaakt toch het lekkerst, nietwaar? Wat dacht je bijvoorbeeld van een vegan pizza met courgette en pesto. Je eet een pizza zoals je dat nog nooit hebt gedaan!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Tips, ideeën en degen voor de lekkerste vegan pizza en andere gerechten

Bij Tante Fanny kun je niet alleen terecht voor veganistische pizza’s. Zowel vegetariërs als veganisten kunnen hun hart ophalen met onze tips, ideeën en degen. Naast pizza maak je met Tante Fanny bijvoorbeeld ook vegan strudel met paddenstoelen en spinazie. Je kunt ze ook wel zien als kleine hapjes en ze doen het goed als borrelhapje of tussendoortje. Overigens zijn de veganistische gerechten ook prima voor mensen die wel vlees eten.

Gratis receptenboekjes

Vegan pizza met broccoli en shiitake

Vegan bakken - Tante Fanny

Het gemak en de voordelen van Tante Fanny

Voor zowel het bereiden van een vegan pizza als de aankoop van vers pizzadeeg zit je bij Tante Fanny goed. Je hebt keuze uit een veelzijdig assortiment degen. Je koopt onze degen bij veel supermarkten, zoals Albert Heijn en Jumbo. Neem verder een kijkje bij onze ruim 300 recepten of vraag ons gratis receptenboekje aan. Daarmee lukt het jou zeker om iets lekkers te bereiden voor familie, vrienden en natuurlijk jezelf. Heb je een vraag of wil je een berichtje achterlaten? Vul dan het contactformulier in op de website. Wij komen er dan bij jou op terug.