Bladerdeeghapjes kaas

Heb je binnenkort wat te vieren en doe je dit graag met bladerdeeghapjes met kaas? Tante Fanny is hét adres om inspiratie op te doen voor lekkere borrelhapjes. Ontdek bijvoorbeeld onze kaasvlinders of ga met lekkere kaasbroodjes aan de slag. Alles voor een geslaagde brunch, lunch of borrel vind je bij Tante Fanny. Voor zowel recepten als bladerdeeg ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er samen met jou voor dat je feestje succesvol is dankzij unieke recepten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak zelf de lekkerste bladerdeeghapjes met kaas

Niets is leuker dat jouw gasten verrassen met de lekkerste bladerdeeghapjes met kaas. Met het Tante Fanny Verse Bladerdeeg bereid jij in een handomdraai kaasstengels, pikante kaasbroodjes, bladerdeeghapjes met ham of gehakt en natuurlijk geraspte kaas of andere hapjes. Zowel oude als jonge kaas zijn uitstekend te combineren met ons verse deeg.

Gratis receptenboekjes

Recept: Hartige strudel met geitenkaas en zalm - Lekkere Bladerdeeghapjes - Tante Fanny

Hartige kaasvoetjes - Tante Fanny

Meer inspiratie vind je online of in het gratis receptenboekje

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis receptenboekje aan of bekijk onze ruim 300 recepten online. Onze degen zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. Of het nu gaat om vers deeg of om inspiratie voor je bladerdeeghapjes, Tante Fanny staat graag voor je klaar. Stel daarom gerust je vragen via het contactformulier en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van de lekkerste recepten.

Andere bezoekers bekeken

bladerdeeghapjes pasen | bladerdeeghapjes zoet | borrelhapjes