Bladerdeeghapjes voor de picnic - Tante Fanny

2 leuke bladerdeeghapjes voor op een familiepicknick

Van Carlieke - Tante Fanny

Wij zijn gek op familiedagen en volgens ons is er niets leukers dan koken voor familie. Door de jaren heen heeft team Tante Fanny heel wat ervaring opgedaan in het koken en bakken van de lekkerste hapjes. Hapjes waar iedereen op de familiepicknick zijn vingers erbij aflikt! Wil je weten hoe jij zelf die leuke bladerdeeghapjes van Tante Fanny kunt maken? Wij delen onze favoriete recepten voor op een familiepicknick met je!

Simpel en snel bakken met Tante Fanny’s verse bladerdeegrol

Met Tante Fanny’s verse bladerdeegrol maak je in een handomdraai hapjes voor de hele familie. Ons bladerdeeg is zonder kleurstoffen, smaakversterkers, conserveringsmiddelen of geharde vetten en 100% vegan en lactosevrij, zodat iedereen kan meegenieten. Het bladerdeeg wordt met zorg bereid van de meest verse, plantaardige ingrediënten. Om het bakken makkelijker te maken, zit het deeg in de verpakking gerold op bakpapier. Je hoeft voor het bereiden van jouw favoriete bladerdeeghapjes alleen het deeg uit te rollen en in de juiste vorm te snijden. Zo ben je extra snel klaar!

Recept 1: Bladerdeeghapjes met cocktailworstjes zijn leuk om met kinderen te maken

Tante Fanny’s bladerdeeghapjes met cocktailworstjes zijn bij kinderen favoriet. Voor een familiepicknick kunnen er dan ook niet genoeg van deze hartige bladerdeeghapjes worden gemaakt! Het recept is super simpel en bestaat uit slechts drie ingrediënten: Tante Fanny’s eigen verse bladerdeegrol, kleine knakworstjes en eigeel. Gelukkig helpen de kids graag met het maken van deze hapjes. Heb je zelf kinderen of kleinkinderen? Dan is dit recept dus een gegarandeerd succes!

Recept 2: Bladerdeeghapjes met gehakt en spinazie, een familiefavoriet

Het recept van Tante Fanny’s bladerdeeghapjes met kruidig gehakt is nóg lekkerder als je er ook spinazie aan toevoegt! Kies dan wel voor gewassen spinazie om zand tussen de tanden te voorkomen. Kijk of er lange stelen aan de bladeren zitten en pluk deze ervan af. Snijd nu de spinaziebladeren met een scherp mes in dunne reepjes en mix deze door het gehaktmengsel uit het recept. Met spinazie zijn deze hartige bladerdeeghapjes extra lekker én gezond!

Je zag hier twee recepten die favoriet zijn op de familiepicknick, maar Fanny maakte nog veel meer lekkere bladerdeeghapjes! Wat dacht je van vegan avocado hapjes, bladerdeeghapjes met asperge of zoete bladerdeeghapjes? Klik hier voor meer inspiratie.

Zin om aan de slag te gaan met het maken van lekkere bladerdeeghapjes? Je bestelt ons verse bladerdeeg online bij onder andere Jumbo, Picnic en Flink!