Borrelhapjes voor oud & nieuw - Tante Fanny

Hartige borrelhapjes voor Oud & nieuw

zelf maken

Van Tante Fanny

Ga het jaar uit met lekkere hapjes

Oudejaarsavond is natuurlijk hét moment bij uitstek om veel mensen uit te nodigen om gezellig terug te blikken op het afgelopen jaar. Natuurlijk doe je dit onder het genot van een drankje en ook een hapje mag niet ontbreken. Gelukkig is dat met de lekkere recepten van Tante Fanny heel eenvoudig. De recepten worden stap voor stap uitgelegd en worden ondersteund met een handig filmpje, zodat ze voor iedereen te volgen zijn. Ook het deeg is eenvoudig te verwerken. Het zit al heel handig opgerold op bakpapier, zodat je niet moeilijk hoeft te doen met bakpapier en het deeg niet aan elkaar blijft plakken. Ook zijn onze deegsoorten geschikt voor bijna iedereen, want de meeste degen passen in een veganistische leefstijl.

Heel veel mogelijkheden voor een gezellige avond

Als je gezellig samen wilt eten tijdens oud en nieuw, is het natuurlijk handig als je gerechten maakt die je eenvoudig in porties kunt verdelen. Dan denk je misschien al snel aan borrelhapjes, maar met de deegsoorten van Tante Fanny maak je ook heel eenvoudig een heerlijke hartige taart of een klassieke varkensrollade en croûte. Ga je toch liever voor lekkere borrelhapjes die je kunt serveren tijdens oud en nieuw? Met ons bladerdeeg maak je zelf eenvoudig de lekkerste hartige hapjes voor een gezellige avond. Hierbij zitten ook hapjes die geschikt zijn voor vegetariërs, zoals onze vega saucijzenhapjes. Komen er echte vleesliefhebbers langs? Kies dan bijvoorbeeld voor de bladerdeeghapjes met ham.

Ons beroemde pizzadeeg

Waar Tante Fanny vooral bekend om staat, zijn onze verschillende soorten pizzadeeg, die zelfs verkrijgbaar zijn inclusief saus, lekker makkelijk. Hiermee kun je natuurlijk heerlijke pizza’s maken, maar ook is dit deeg uitermate geschikt voor verschillende hapjes. Maak bijvoorbeeld mini pizza’s, die je eenvoudig kunt delen met je visite. Ben je op zoek naar originele pizzahapjes, kies dan voor pizzastengels of een krans of vlecht, die je eenvoudig in porties verdeelt. Zo geniet iedereen van de vele verschillende smaken die je in een pizza kunt verwerken.