Borrelhapjes voor oud & nieuw - Tante Fanny

Hartige borrelhapjes voor Oud en Nieuw

Om het jaar lekker af te sluiten

Van Tante Fanny

Oudejaarsavond is het ideale moment om samen te komen en te genieten van heerlijke hapjes Oud en Nieuw. Bij Tante Fanny vind je een breed assortiment aan Oud en Nieuw hapjes, van eenvoudige, simpele Oud en Nieuw hapjes tot meer uitgebreide Oud en Nieuw recepten. Onze borrelhapjes zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een groot feest geeft of het nieuwe jaar inluidt met een intieme groep.

Heel veel mogelijkheden voor een gezellige avond

Als je gezellig samen wilt eten tijdens Oud en Nieuw, is het natuurlijk handig als je gerechten maakt die je eenvoudig in porties kunt verdelen. Dan denk je misschien al snel aan borrelhapjes, maar met de deegsoorten van Tante Fanny maak je ook heel eenvoudig een heerlijke hartige taart of een klassieke varkensrollade en croûte. Ga je toch liever voor lekkere borrelhapjes die je kunt serveren tijdens Oud en Nieuw? Met ons verse deeg, zoals bladerdeeg of pizzadeeg, maak je zelf eenvoudig de lekkerste hartige hapjes voor een gezellige avond. Hierbij zitten ook hapjes die geschikt zijn voor vegetariërs, zoals onze vega saucijzenhapjes. Komen er echte vleesliefhebbers langs? Kies dan bijvoorbeeld voor de bladerdeeghapjes met ham.

Tante Fanny’s favorieten: simpele Oud en Nieuw recepten

1. Vega saucijzenhapjes

Voor de vegetariërs of voor wie eens iets anders wil proberen, bieden onze vega saucijzenhapjes een perfecte oplossing. Gemaakt met ons kwalitatieve bladerdeeg en een heerlijke vegetarische vulling, zijn deze hapjes niet alleen lekker, maar ook verrassend makkelijk te maken. Serveer ze als een warm welkom voor je gasten tijdens Oud en Nieuw.

vegetarische snack vega saucijzenhapjes - Tante Fanny

2. Bladerdeeghapjes met ham

Een echte klassieker, deze bladerdeeghapjes gevuld met ham zijn altijd een hit. Ze combineren de smeuïgheid van de ham met het krokante van het bladerdeeg, wat resulteert in een hapje dat zowel bij volwassenen als kinderen in de smaak valt. Perfect voor een gezellige avond waarin lekker eten centraal staat.

Bladerdeeghapjes met ham

3. Mini pizza’s met vers pizzadeeg

Ons veelzijdige pizzadeeg biedt oneindig veel mogelijkheden, waaronder de creatie van heerlijke mini pizza’s. Deze kleine lekkernijen zijn ideaal om te delen en je kunt ze beleggen met al je favoriete toppings. Of je nu kiest voor klassieke ingrediënten of experimenteert met nieuwe combinaties, mini pizza’s zijn altijd een succes en goed in te zetten als simpel hapje tijdens Oud en Nieuw.

Mini Pizza Tante Fanny

4. Pizzastengels en vlechten

Wil je jouw gasten verrassen met een uniek hapje voor oudjaar of nieuwjaar? Probeer dan onze pizzastengels of maak een pizzakrans met tomaten. Dit zijn niet alleen smakelijke hapjes, maar ze zien er ook nog eens feestelijk uit. Ze zijn eenvoudig te maken en je kunt er eindeloos mee variëren qua vulling en toppings.

Krokante pizzastengels met dipsaus - Tante Fanny

Ons beroemde pizzadeeg

Waar Tante Fanny vooral bekend om staat, zijn onze verschillende soorten pizzadeeg, die zelfs verkrijgbaar zijn inclusief saus, lekker makkelijk. Hiermee kun je natuurlijk heerlijke pizza’s maken, maar ook is dit deeg uitermate geschikt voor verschillende Oud en Nieuw hapjes. Maak bijvoorbeeld mini pizza’s, die je eenvoudig kunt delen met je visite. Ben je op zoek naar originele pizzahapjes, kies dan voor pizzastengels of een krans of vlecht, die je eenvoudig in porties verdeelt. Zo geniet iedereen van de vele verschillende smaken die je in een pizza kunt verwerken.

Geniet van de feestdagen met Tante Fanny

Of je nu kiest voor een hartige taart, klassieke varkensrollade en croûte, of voor onze veelzijdige bladerdeeg- en pizzadeeghapjes, met de recepten van Tante Fanny zorg je voor een onvergetelijke Oudejaarsavond. Blader door onze receptenboekjes voor extra Oud en Nieuw hapjes inspiratie en vind jouw favoriete recepten om het jaar feestelijk af te sluiten.