Pompoen recepten

Bij de herfst horen natuurlijk gerechten met pompoen, maar waar vind je lekkere en makkelijke recepten hiervoor? Bij Tante Fanny! Wij hebben de lekkerste recepten met pompoen voor je samengesteld. Deze vind je online, maar ook in onze leuke receptenboekjes en op onze social media kanalen. Tussen onze herfstrecepten vind je vele gerechten met pompoen, maar ook recepten voor gerechten met andere verrassende ingrediënten die bij de herfst passen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

De lekkerste pompoenrecepten vind je hier

Wil je graag iets lekkers klaarmaken met deze ultieme herfstgroente? Dan geven wij je graag wat inspiratie. Ga je bijvoorbeeld voor een lekkere plaattaart met pompoen, een smaakvolle pompoenflammkuchen of serveer je eens een zoete pompoentaart als toetje of bij de koffie? Je zet met onze recepten zeker iets verrassends voor je gasten op tafel.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Bestel onze leuke receptenboekjes of onze seizoenskalender met onze heerlijke herfstrecepten

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je aan de slag met onze lekkere recepten met pompoen? Bestel dan een van onze receptenboekjes. Of krijg inspiratie voor recepten met andere seizoensproducten door een van onze seizoenskalenders te bestellen. Zo heb je voorlopig voldoende inspiratie, zeker wanneer je ook onze Facebook, Instagram en Pinterest in de gaten houdt. Heb je vragen voor ons? Neem dan eenvoudig via het contactformulier contact op.

Andere bezoekers bekeken

quiche maken | quiche met appel | quiche met pompoen