Recept hartige taart

Als je graag in de keuken staat, kun je vast wel een recept voor een hartige taart gebruiken. Je maakt het nog leuker door eens andere ingrediënten te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de beroemde quiche lorraine of ga aan de slag met een zalmtaart. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Tante Fanny vind je ongetwijfeld een recept voor een hartige taart. Lekker als avondeten, als tussendoortje of als feestelijk hapje om aan je gasten te serveren. De basis van een hartige taart, het deeg, bieden wij aan in veel supermarkten, dus ook bij jou in de buurt!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Vind online de lekkerste recepten voor een hartige taart

Ga je graag met onze hartige taart recepten aan de slag? Probeer dan eens ons recept voor quiche met asperges. Lekker met bijvoorbeeld wat zalm en tuinkers. Zijn er vegetariërs onder jouw gasten? Maak dan ook een rode bieten quiche. Je kunt nog een stapje verdergaan, door bijvoorbeeld een veganistische quiche te maken zonder kaas, eieren, vlees en vis. Bij Tante Fanny weten we daar wel raad mee. Deze quiches doen zeker niet onder voor quiches met bijvoorbeeld vlees en vis.

Gratis receptenboekjes

Hartige Taart met zalm, gerookte zalm_web

Hartige Taart met zalm, gerookte zalm_web

Maak je taart met de recepten van Tante Fanny

Je vindt dus probleemloos een recept voor een hartige taart tussen onze ruim 300 recepten. Je kunt overigens ook een gratis receptenboekje aanvragen. Leuk om je eigen kookkunsten mee te ontdekken. Heb je vandaag nog deeg nodig om een hartige deeg te maken? Tante Fanny’s taartdeeg is verkrijgbaar bij veel supermarkten. Hoe jouw taart er ook uitziet, stuur ons gerust je ideeën en bevindingen. Dit doe je gemakkelijk via het contactformulier op de website. Wil je ideeën ontvangen voor je volgende taart? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

Andere bezoekers bekeken

recepten met appels | saucijzenbroodjes maken | snelle appeltaart