Bladerdeeghapjes zoet

Bladerdeeghapjes die zoet zijn doen het altijd goed bij een kopje koffie of thee. Bovendien komen ze goed van pas bij een dessert. Verras er familie of vrienden mee na een uitgebreid diner. Er hoeft niet altijd een gelegenheid voor te zijn, soms is het gewoon lekker om er zelf van te smullen. Met het deeg en de ideeën van Tante Fanny weet je zeker dat de zoete bladerdeeghapjes lekker smaken. Onze website staat namelijk boordevol tips voor zoete hapjes van bladerdeeg. Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak bladerdeeghapjes zoet met Tante Fanny

Bladerdeeghapjes zoet zijn er in allerlei soorten. Wij geven je graag wat tips. Geniet van onze koffiebroodjes, die extra lekker zijn met room en rozijnen. Laat je ook eens verrassen door zoete bladerdeegharten. Deze zijn gevuld met marsepein van kersen en uitstekend te combineren met een beetje slagroom. De vegetariërs onder ons kunnen kiezen voor onder andere bladerdeeghapjes gevuld met perzik en geitenkaas. Genoeg keuze, nietwaar?

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Voldoende inspiratie voor jou

Bij Tante Fanny vind je een groot assortiment aan vers deeg en recepten, zodat je altijd iets lekkers hebt om op tafel te zetten. Vraag gerust ons gratis receptenboekje aan via de website voor meer inspiratie. Heb je deeg nodig voor je zoete bladerdeeghapjes? Je kunt voor ons verse deeg bij veel supermarkten terecht. Maak er daarom met Tante Fanny een feestje van en laat bij vragen gerust een berichtje achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Andere bezoekers bekeken

borrelhapjes | flammkuchen bbq | gerechten bij bbq