Flammkuchen met tofu en dadels - Tante Fanny flammkuchen

Gezellig samen koken: familierecepten voor XL pizza en flammkuchen

Van Tante Fanny

Bij het bereiden van familierecepten draait het allemaal om samenzijn en het delen van liefde door eten. Tante Fanny’s XL deeg biedt de perfecte basis voor heerlijke, grote maaltijden die iedereen samenbrengt. Ontdek onze verrukkelijke XL pizza- en flammkuchenrecepten, ideaal voor elke familiegelegenheid.

XL Pizza variaties voor elke smaak

Of je nu houdt van klassieke smaken of iets nieuws wilt proberen, er zijn genoeg familierecepten voor XL pizza’s die in de smaak zullen vallen. Denk aan rijke kaas, verse groenten, of zelfs zoete toppings voor een unieke draai. Met het XL pizzadeeg van Tante Fanny zet jij binnen no-time de lekkerste grote familiepizza op tafel. We nemen je mee en delen onze favoriete familiepizza recepten!

1. Kleurrijke familiepizza

De kleurrijke familiepizza is een recept dat ideaal is voor een XL bereiding. Het gerecht combineert vers pizzadeeg met veel diverse ingrediënten zoals champignons, salami of ham, uien, tomaten, paprika’s en Emmentaler of mozzarella kaas, wat zorgt voor een smakelijk en kleurrijk gerecht. De bereidingswijze is eenvoudig en je kunt er je creativiteit in kwijt, waardoor het een leuke activiteit is om samen met de familie uit te voeren. Maak van koken een familieavontuur met onze kleurrijke familiepizza. Het gebruik van Tante Fanny’s verse XL pizzadeeg maakt het een fluitje van een cent!

kleurrijke familiepizza

2. Plaatpizza met vier smaken

Dit is een uniek familierecept waarbij je één groot pizzadeeg verdeelt in vier delen en elk deel belegt met verschillende ingrediënten. Je kunt variëren met ingrediënten zoals druiven en noten, pompoen en mozzarella, pesto en ham, en tomaat met olijven. Dit is een perfect recept voor familiebijeenkomsten waar iedereen zijn eigen favoriete smaak kan kiezen. Zo kan je ook in grote groepen met zijn allen tegelijk dineren, wel zo gezellig! Een plaatpizza met vier smaken is ook ontzettend goed in te zetten als snack. Beleg jouw XL pizza met diverse toppings, snijd deze in kleine stukjes en serveer op een leuke borrelplank voor jouw familiemoment.

bbq chicken plaatpizza

XL flammkuchen: een familie favoriet

Flammkuchen, perfect voor een XL formaat, is een hit bij zowel jong als oud. Probeer klassieke smaken of ga voor een moderne twist en maak van je keuken een plek van familieplezier en creativiteit met het XL flammkuchendeeg van Tante Fanny. Ontdek onze favoriete familierecepten:

1. Klassieke flammkuchen

Dit traditionele en klassieke flammkuchen recept uit de Elzas combineert crème fraîche, hartig spek en zoete ui, wat zorgt voor een heerlijke smaakcombinatie. De bereidingswijze is eenvoudig: rol het deeg uit, beleg het met de ingrediënten en bak het in de oven tot het knapperig is. Het recept bevat ook suggesties voor variaties, zoals het toevoegen van knoflook of kaas voor extra smaak.

Elzasser flammkuchen met spek en ui

2. Flammkuchen crostini’s

Een ander interessant familierecept van Tante Fanny zijn de flammkuchen crostini’s. Dit recept is veelzijdig en kun je op verschillende manieren bereiden, waaronder een vegetarische variant met geitenkaas, peer, walnoten en honing of een variant met vegaspread en champignons. Toch meer een vleesliefhebber? Maak dan jouw familie crostini recept met prosciutto, groene pesto, mozzarella en zongedroogde tomaten. Deze flammkuchen crostini’s zijn ideaal als borrelhapje of als amuse bij een diner. Ze zijn snel en makkelijk te maken, waardoor het een leuke toevoeging is voor jouw familieavond.

flammkuchen crostini's

3. Diverse varianten flammkuchen

Een collectie van diverse flammkuchen recepten biedt voor ieder wat wils. Denk aan varianten zoals flammkuchen met zalm, gedroogde ham, feta en groene asperges of zelfs een zoete variant met kwark, noten en chocolade. Je kunt het zo creatief maken als je zelf wilt. Kies vooral de gerechten die jij en je familie het lekkerst vinden! Deze recepten zijn perfect om met familie en vrienden te delen en kunnen makkelijk aangepast worden naar grotere formaten.

Flammkuchen

Samen eten en samen genieten met Tante Fanny

Met Tante Fanny’s deeg, wordt samen koken voor familie en vrienden een leuke en stressvrije ervaring. Deze momenten zijn niet alleen gevuld met heerlijke gerechten, maar ook met warme herinneringen. Alle recepten met onze XL degen zijn gemakkelijk te bereiden en zijn ideaal voor familieavonden en grote gezelschappen. Ervaar hoe leuk en veelzijdig samen koken kan zijn met onze geselecteerde familierecepten!