groenten muffins met spek maken

Maak de lekkerste hartige high tea hapjes

Van Tante Fanny

Veel mensen genieten van een lekkere high tea, met heerlijke scones en andere heerlijke hapjes. Vaak worden er bij een high tea vooral zoete lekkernijen geserveerd, maar sommige mensen genieten meer van hartige hapjes. Daarom vind je bij Tante Fanny de lekkerste recepten voor zowel zoete als hartige high tea hapjes. Geniet van lekkere gebakjes, maar ook van kleine bladerdeeghapjes. Bladerdeeg leent zich namelijk uitstekend voor zowel zoete als hartige high tea hapjes. Deze veelzijdige deegsoort is namelijk te vullen met wat jij maar lekker vindt. Ook wat betreft de combinaties kun je je fantasie de vrije loop laten.

Alle deegsoorten zijn geschikt voor het maken van high tea hapjes

We hebben het al gehad over het lekkere verse bladerdeeg van Tante Fanny dat uitstekend geschikt is voor het maken van zoete en hartige high tea hapjes, maar wist u dat er nog veel meer van onze deegsoorten geschikt zijn voor het maken van deze lekkernijen? Je kunt bijvoorbeeld ons quiche- en taartdeeg gebruiken voor het maken van kleine gebakjes en hartige taarten, of maak simpelweg gewoon een grote variant, die je tijdens de high tea eenvoudig in kleine stukjes kunt snijden, zodat je met vriendinnen of familie kunt genieten van een lekkere en gezellige high tea.

Hartige high tea hapjes: ideaal als Valentijnsverrassing

Hartige high tea hapjes kun je natuurlijk ook inzetten als originele verrassing voor Valentijnsdag! Denk aan kleine, smakelijke hapjes bereid met de verse degen van Tante Fanny. Variërend van eenvoudige mini-quiches tot smaakvolle bladerdeeghapjes, bieden deze gerechtjes een leuke afwisseling op de traditionele Valentijn lekkernijen. Ontdek voor extra inspiratie onze valentijnsrecepten die perfect zijn om je geliefde mee te verrassen met een creatieve touch! Dat liefde door de maag gaat, wil niet zeggen dat het neerzetten van een Valentijnsverrassing niet eenvoudig kan zijn. Met onze verse degen zet jij Fannytastisch simpel de lekkerste Valentijn hapjes op tafel!

Ontdek alle mogelijkheden voor de lekkerste high tea recepten

Bij Tante Fanny vind je de lekkerste zoete én hartige high tea recepten op verschillende plekken. Je kunt ze direct op onze website vinden, maar je kunt ze ook eenvoudig vinden in onze vele verschillende receptenboekjes, die je gratis kunt downloaden. Deze receptenboekjes zijn er in allerlei varianten. Je hebt bijvoorbeeld receptenboekjes voor de feestdagen, maar ook voor de lekkerste gerechten met groenten en fruit. Wil je onze bladerdeeghapjes verder ontdekken? Download dan ons receptenboekje “Bladerdeeghapjes”, waarin je genoeg inspiratie vindt voor zoete en hartige high tea hapjes.