Gek op Pizza? Bak zelf de lekkerste Pizza's met kant en klaar pizzadeeg!

Wil je snel en gemakkelijk genieten van pizza en zelf een pizza beleggen? Dit doe je dankzij meer dan de 100 pizza recepten van Tante Fanny. Met Tante Fanny Vers Pizzadeeg op rol heb je jouw pizzabodem snel in huis en kun je aan de slag met je favoriete recept. Ben je net zo gek op pizza als Tante Fanny? Laat je inspireren voor je zelfgemaakte favoriete pizza. Wij hebben drie verse degen op rol; vers pizzadeeg met tomatensaus, vers pizzadeeg zonder saus en vers spelt-pizzadeeg van 100 procent speltbloem.

Heerlijke recepten om je zelfgemaakte pizza te beleggen

Een zelfgemaakte pizza met vers beleg is toch het lekkerst. Met slechts een paar ingrediënten geniet jij in een mum van tijd van jouw favoriete pizza. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waarmee ga jij jouw pizza beleggen? Groenten, kaas, vis of toch met vlees? Doe inspiratie op met onze pizza recepten en ga voor een recept voor pizza dat er voor jou uitspringt. Wil je binnen een mum van tijd een zelfgemaakte pizza op tafel zetten? Met de snelle pizza recepten van Tante Fanny gaat dit jou zeker lukken.

Pizza bereiden met verse ingrediënten

Heb je trek in pizza en wil je deze zelf maken en de pizza beleggen met verse ingrediënten? Doe dan inspiratie op bij onze pizza recepten en geniet samen met jouw gasten van een knapperige en verse pizza. Deeg voor een pizza koop je gemakkelijk in de supermarkt bij jou om de hoek. Ontvang een gratis receptenboekje door dit aan te vragen via de website. Wil je een vraag stellen aan Tante Fanny? Vul het contactformulier in op de website en wij komen bij je terug.

 

Nog meer pizza inspiratie