Hoelang moet bladerdeeg in de oven

Hoelang moet bladerdeeg eigenlijk precies in de oven? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het gerecht. Hoelang bladerdeeg in de oven moet, is bij het ene gerecht namelijk korter dan bij het andere gerecht. Het is vooral afhankelijk van hoe groot en dik jouw bladerdeeghapjes of bladerdeeggerecht is. Mocht je niet goed weten hoelang het bladerdeeg in de oven moet bij jouw gerecht? Dan raden we aan dat je jouw gerecht goed in de gaten houdt terwijl het in de oven staat. Wanneer het bladerdeeg goud/bruin kleurt, is het meestal goed!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Hoelang moet bladerdeeg in de oven bij onze recepten?

Mocht je te veel twijfels hebben, is het altijd aan te raden om het recept erbij te houden. In onze bladerdeeg recepten staat namelijk duidelijk beschreven hoelang het bladerdeeg in de oven moet en op hoeveel graden de oven moet staan. Wanneer je het verse bladerdeeg van Tante Fanny gebruikt en je onze recepten stap voor stap volgt, kan er haast niets fout gaan.

Recept: Bladerdeegstengels met paprika - Tante Fanny

Bladerdeeg

Neem gerust contact met ons op bij vragen

Wil je binnenkort heerlijke bladerdeeghapjes maken met ons verse bladerdeeg, maar heb je nog vragen over de baktijd of over iets anders? Stel je vraag dan gerust via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.