Paasrecepten

Serveer een heerlijk ontbijt of lekkere brunch met de paasrecepten van Tante Fanny. Originele recepten voor Pasen uitkiezen kan een tijdrovend klusje zijn. Wij helpen je graag met het vinden van de lekkerste recepten zodat jouw Pasen een groot succes wordt. Combineer zoete en hartige ingrediënten met onze degen om tot een smaakvol resultaat te komen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Probeer de verschillende degen uit voor de lekkerste paasrecepten

Tante Fanny biedt verschillende soorten degen aan waarmee de lekkerste paasrecepten kunnen worden gemaakt. Wij bieden verschillende degen aan die geschikt zijn voor een grote variatie aan paasrecepten. Denk hierbij aan:

  • Bladerdeeg
  • Quiche- en taartdeeg
  • Pizzadeeg
  • Flammkuchendeeg

Deze degen zijn zowel voor zoete als hartige gerechten zeer geschikt. Maak een heerlijke taart met fruit, slagroom en kaneel. Of kies voor een vegan pizza met courgette en pesto. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met keuze uit 250 recepten kunnen de lekkerste gerechten op tafel worden gezet met Pasen.

Lees het wekelijkse blog

Wil jij wekelijkse inspiratie opdoen? Op het blog van Tante Fanny worden regelmatig smaakvolle verhalen geplaatst. Deze gaan over koken en bakken en hier speelt vers deeg natuurlijk de hoofdrol. Leer meer over het maken van een lekkere pizza of krijg tips voor lekkere borrelhapjes zodat het volgende feest een groot succes wordt.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

paas croissantjes

Doe een flinke dosis inspiratie op

Wil jij een seintje krijgen wanneer nieuwe recepten, tips of productontwikkelingen plaats vinden? Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je met regelmaat een berichtje op de mail. Zo kan je naast de lekkerste paasrecepten ook inspiratie opdoen voor de dagelijkse maaltijd. Vind jij het leuk om rustig vanaf de bank recepten te lezen? Bestel dan het gratis Tante Fanny receptenboekje en kies de lekkerste recepten voor Pasen. Heb je nog vragen? Geen probleem! Vul een contactformulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw vragen.

Andere bezoekers bekeken

pizza barbecue | pizza toppings | plaatpizza