Recepten met appels

In de herfst worden de appels geoogst, dus dit is het perfecte seizoen om aan de slag te gaan met recepten met appels. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke appeltaart, of voor de snelle versie ervan, die je eenvoudig maakt met het verse bladerdeeg van Tante Fanny. Dit bladerdeeg is zeer eenvoudig te verwerken, zonder dat het scheurt.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Onze recepten met appels zijn allemaal heel eenvoudig!

Onze recepten met appels hebben, net als al onze andere recepten, met elkaar gemeen dat ze heel eenvoudig klaar te maken zijn. De basis van alle gerechten is namelijk het verse kant-en-klare deeg van Tante Fanny, dat al opgerold op bakpapier wordt verpakt. Het voordeel hiervan is dat het deeg gemakkelijk is uit te rollen, zonder dat het aan elkaar kleeft. Zo kun je het direct verwerken tot bijvoorbeeld:

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Doe inspiratie op met onze recepten

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor recepten met appel? Wij hebben voldoende recepten beschikbaar. Deze vind je online, maar ook in onze leuke receptenboekjes, die je gratis kunt bestellen. Ook op onze Facebook, Instagram en Pinterest-pagina vind je veel lekkere recepten. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief, dus schrijf je hiervoor in. Heb je vragen? Stel ze dan gerust via ons contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

saucijzenbroodjes maken | snelle appeltaart | stokbrood bbq