Borrelhapjes van de beste recepten

Zelfgemaakte borrelhapjes maken van elke gelegenheid een groot succes, zeker wanneer de recepten eenvoudig zijn. Je hoeft niet altijd iets te vieren te hebben om toch jezelf of je gasten te kunnen verwennen. Maak lekkere borrelhapjes voor een zondagse borrel thuis met de lekkerste recepten of verleng de borrel naar een buffet met diverse hapjes. Ook wanneer je wel een belangrijke gelegenheid wilt vieren, zijn de recepten met borrelhapjes van Tante Fanny erg geschikt.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Ontdek de lekkerste recepten voor borrelhapjes met diverse degen

Het maken van borrelhapjes is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de degen en de simpele recepten van Tante Fanny. Maak een plaattaart met pompoen. Hiervoor wordt Tante Fanny Vers Bladerdeeg gebruikt. Snij deze plaattaart in kleine stukjes en serveer deze perfecte bladerdeeghapjes aan je gasten . Ook het recept voor vegetarische saucijzenhapjes is een echte aanrader. Deze broodjes worden onder andere gevuld met walnoot, ui, zongedroogde tomaten en een beetje sambal. Ben jij een echte visliefhebber? Dan zijn de flammkuchen hapjes met ansjovis echt iets voor jou. Voor deze borrelhapjes gebruik je een rol met Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg.

Gratis receptenboekjes

Borrelhapjes voor oud & nieuw - Tante Fanny

Bladerdeeghapjes.jpg

Vind een passend recept in het receptenboekje

Wil jij graag de nodige inspiratie opdoen? Bestel eenvoudig via de website het gratis receptenboekje en ga thuis op zoek naar de leukste recepten. Wil jij het hele jaar door op de hoogte blijven van tips en nieuwe degen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Met vragen kan je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

flammkuchen bbq | gerechten bij bbq | hartige hapjes