Paasbrunch idee

Tante Fanny geeft je graag unieke paasbrunch of paaslunch ideeën. Ons deeg wordt met liefde en passie gemaakt en dit proef je. De verse degen worden gebruikt als basis van verschillende gebakjes, snacks en maaltijden. Ben je een echte zoetekauw? Of maak je het liefst gebruik van verschillende hartige ingrediënten? Met de degen van tante Fanny zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Bekijk een groot aanbod van paasbrunch en paaslunch ideeën

Bekijk de website voor veel paasbrunch of paaslunch ideeën. Niks is zo leuk als het verrassen van jouw geliefde, vrienden of familie met een overheerlijke paaslunch of -brunch. Met de degen van Tante Fanny zet je gerechten op tafel die goed zouden staan in menig restaurant of lunchroom. De gerechten die je kan gebruiken zijn eindeloos. Verwerk verschillende groentes als courgette, wortel of rode ui. Of kies voor vers fruit als aardbeien of appel. Ben je op zoek naar vegan gerechten? Wij verrassen je graag met originele paaslunch en paasbrunch ideeën.

Probeer alle recepten uit

Met 250 recepten heb je vele ideeën voor een geslaagde paasbrunch of paaslunch. Natuurlijk smaken deze recepten ook verrukkelijk wanneer Pasen voorbij is. Tante Fanny biedt verschillende degen aan waaronder bladerdeeg, pizzadeeg, quiche- en taartdegen en flammkuchendeeg. Alle degen zijn vers zodat de beste smaak gegarandeerd kan worden.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Ontvang met regelmaat inspiratie

Ben je enthousiast geworden? Bestel dan via de website het gratis Tante Fanny receptenboekje of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je met regelmaat een flinke dosis inspiratie en kun jij de komende tijd verschillende variaties uitproberen. Heb jij nog vragen? Vul dan een contactformulier in en wij zorgen dat je snel een reactie terug ontvangt.

Andere bezoekers bekeken

paasbrunch recepten | paasdiner | paaslunch