Recept: flammkuchen met camembert, prosciutto en vijgen - Tante Fanny

Recept: flammkuchen met camembert, vijgen en prosciutto

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
  • 7 - 9 min. ( 9 - 11 min )
  • 270° C
  • 250° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 4 flammkuchen:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 270 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    De flammkuchenmbodems naast elkaar zonder bakpapier op de bakplaat leggen.

  3. Stap 3

    Crème fraîche over de 4 bodems verdelen, daarbij een rand van 1 cm vrijhouden. Gelijkmatig met camembert en vijgen beleggen en kruiden met peper en zout.

  4. Stap 4

    Altijd 1 bakplaat per keer in de oven schuiven en onderin de oven in 7 - 9 min. krokant afbakken. Na het bakken met prosciutto beleggen en de bieslook erover strooien.

Tip

Als je er trek in hebt, strooi voor het bakken wat tijm op de flammkuchen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.